SUBÜ Sapanca Turizm MYO’nun çocuklara yönelik etkinlikleri kapsamında çocuk şenliğinde muffin dağıtımı yapıldı ve gastronomi mutfağında ‘Pizza Atölyesi’ düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye ve etkinliklerde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki çocuk şenliğine katılan Sapanca Turizm MYO, Öğretim Görevlisi Evrim Karaca’nın hazırladığı muffinler; Müdür Prof. Dr. Şevki Ulema, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Arzu Özel Yılmazcan ile Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencileri tarafından şenliğe katılan çocuklara ikram edildi. Ayrıca Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri ise yüz boyama faaliyeti gerçekleştirdi. Şenlikte yer alan Sapanca Belediye Başkanı Arda Nihat Şahin de SUBÜ’nün standını ziyaret etti. Turizm Fakültesi’nde bulunan gastronomi mutfağında gerçekleştirilen diğer etkinlikte ise Öğretim Görevlisi Evrim Karaca liderliğinde Aşçılık Programı ile Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencilerinin katılımıyla çocuklar için ‘Pizza Atölyesi’ düzenlendi. Çocuklara pizza yapmanın incelikleri anlatıldı.