Ana içeriğe atla

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne (SUBÜ) ziyaret gerçekleştirdi.

SUBÜ Rektörlüğü'nde Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'la bir araya gelen Ali İhsan Yavuz, üniversitenin yapılandırılma süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Yardımcılarının ve SUBÜ Genel Sekreterinin de hazır bulunduğu görüşmede Rektör Mehmet Sarıbıyık,"Sayın milletvekilimizin üniversitemize gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Kendisine üniversitemizin mevcut çalışmaları ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi verdik. Üniversitemiz bünyesinde kurulan yeni fakültelerle ilgili son durumu paylaştık. Ayrıca kampüs alanlarıyla ilgili düşüncelerimizi ilettik. Kendisinin önerilerini aldık. Verimli bir görüşme gerçekleşti. Üniversitemiz, sanayi ve sektör iş birliğinde etkin rol üstlenmeye devam edecektir. Bu kapsamda bilgiyi beceriyle bütünleştiren bir misyon üstlenen üniversitemizin gelecek planlamasını yapıyoruz” dedi.

Sakarya Milletvekili Ali ihsan Yavuz da üniversitenin yapılandırılması sürecini yakından takip ettiğini belirterek Sakarya'nın uygulamaya yönelik bir misyonla kurulmuş yeni üniversitesinin yapılandırılmasına yönelik Rektör Mehmet Sarıbıyık ile sık sık bir araya geleceklerini belirtti. Görüşme sonrası Rektör Sarıbıyık, Milletvekili Yavuz'a bir tablo da hediye etti.