Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 1-3 Ağustos tarihlerinde düzenlenen “Üniversiteni Keşfet Sanal Fuarı 2022’de tercih yapacak aday öğrencilerle bir araya geliyor.

YÖK tarafından bu sene 3’üncüsü düzenlenen, 200’den fazla üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen sanal fuarda, üniversitelerin, bölüm ve programların tanıtımı yapılacak. Üniversite adayları canlı sohbet imkânı ile üniversitelerin temsilcilerinden merak ettikleri konuları doğru ve hızlı bir şekilde öğrenebilecek. Adaylar SUBÜ’nün fakülte ve MYO’ları, eğitim-öğretim imkânları, bölüm ve programları, yurt ve burs imkânları ile sosyal ve kültürel faaliyetlerine ilişkin birçok konuda bilgi sahibi olabilecek. 6. salonda üniversite adaylarını bekleyen SUBÜ, 3 Ağustos gününe kadar fuarda yer alacak.