SUBÜ İletişim Topluluğu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı kapsamında Sapanca Gazipaşa İlkokulu öğrencileri ile buluştu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İletişim Topluluğu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı kapsamında ‘Cumhuriyet Çocukları’ temalı etkinlikle Sapanca Gazipaşa İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Etkinlikte öğrencilerle tek tek ilgilenerek çeşitli oyunlar oynayan ve cumhuriyetin önemini vurgulayan topluluk üyeleri, ‘cumhuriyet sizin için ne anlam ifade ediyor?’ sorusunu sorarak ilkokul öğrencilerinin bu yöndeki bilinç düzeyini ve anlam dünyasını da etkinliğin bir parçası olarak ortaya koydular. Sapanca Gazipaşa İlkokulu Müdürü Serkan Adıyaman ve öğretmenler topluluk üyelerine teşekkür ederken, topluluğun akademik başkanı Öğretim Görevlisi Zuhal Erol, topluluk başkanı Yasin Uçar ile topluluk üyeleri Bahar Kalkan, İrem Arslan ve Melike Karayaka’yı tebrik etti. Erol, 100’üncü yıl kapsamında farklı meslek ve yaş gruplarıyla buluşmaya devam edeceklerini söyledi.