Ana içeriğe atla

Rektör Mehmet Sarıbıyık, Akyazı MYO Müdürlüğü’ne atanan Dr. Öğr. Üyesi Aydın Şenol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Aydın Şenol görevi Dr. Öğretim Üyesi İhsan Küçükrendeci’den devraldı. Törene SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da katıldı.

AKYAZI’YA HAYIRLI OLSUN

Rektör Mehmet Sarıbıyık, göreve yeni atanan Dr. Üyesi Aydın Şenol’a yeni görevinde başarılar dilediği konuşmasında, “Öncelikle eski müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi İhsan Küçükrendeci’ye rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerimi gönderiyor, acil şifalar diliyorum. Kendisi bir müddet okula devam edemeyecek, umarım en kısa zamanda aramıza döner. Akyazı üniversitemiz için önemli bir ilçe, burada meslek yüksekokulunda bir yapılanmaya da gidiyoruz. Yeni müdür arkadaşımız Dr. Öğretim Üyesi Aydın Şenol da uzun yıllardır Akyazı’da görev yapan bu bölgenin insanı. Daha önce müdür yardımcılığı ve bölüm başkanlığı gibi idari görevlerde de bulunmuş ve bu anlamda oldukça tecrübeli bir arkadaşımız. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

YENİ BÖLÜMLER

Akyazı Meslek Yüksekokulu’nu sağlıkla ilgili bir okula dönüştürme çabalarının da olduğunu belirten Rektör Sarıbıyık, “Akyazı MYO’da geçen yıl iki bölüm açmıştık. Bu yıl üç bölüm daha öneriyoruz. Akyazı’mız Termal kaynakları ve doğal güzellikleriyle sağlık ve doğa turizminin gelişebileceği bir bölge. Bizler de bu kapsamda yeni bölümleri Akyazı’mıza kazandırıyoruz. Meslek Yüksekokulumuz da Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanan Sağlık Bilimleri Fakülte’mizin bölümleriyle birlikte daha da etkin hale gelecektir” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da üniversitenin çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini belirterek, Meslek Yüksekokulu’na atanan Şenol’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.