Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Yapay Zekâ Araştırma ve Uygulama Merkezi (YAZEM) 14 ve üzeri yaş grubuna yönelik Yapay Zekâ Eğitimlerine başlıyor.

Uygulamalı eğitimin yanı sıra topluma yönelik eğitimler de veren Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 14 ve üzeri yaş grubuna yönelik olarak 45 saat sürecek Yapay Zekâ Eğitimine başlıyor. SUBÜ Yapay Zekâ Araştırma ve Uygulama Merkezi (YAZEM) tarafından verilecek eğitim; sayısal düşünme, genetik algoritmalar, bulanık mantık, yapay sinir ağlar,  doğal dil işleme ve soyut matematik temel bileşenlerini içeriyor. 45 saat sürecek Matlab-Python kodlama eğitimi sonunda Sakarya Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (SAYEM) tarafından katılımcılara sertifika da verilecek.

SUBÜ ve SAÜ personellerine yüzde 10 indirim uygulanacağı eğitime başvurular SAYEM’e 17 Ocak’a kadar yapılabilecek.

Detaylı bilgi ve online başvuru için: https://sayem.subu.edu.tr/egitimler/orgun-egitim/kisisel-gelisim/yapay-zeka-egitimi

Eğitim Tarihleri: 20.01.2020-07.02.2020