SUBÜ Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri, ‘Wellness ve Spa’ dersi kapsamında NG Sapanca Otel’e teknik gezi gerçekleştirdi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri, ‘Wellness ve Spa’ dersi kapsamında beraberlerinde Öğretim Görevlisi Hasip Cana ile birlikte NG Sapanca Otel’in ilgili birimine teknik gezi gerçekleştirdi. SUBÜ’nün ‘bilgiyi beceriyle bütünleştiriyoruz’ mottosuna dikkat çekerek teknik gezi hakkında bilgi veren Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer, “Mesleki alanda öğrencilerimize katkı sağlamak hedefiyle düzenlenen teknik gezide staj ve istihdam imkânları ile wellness ve spa hizmetleri konuları ön plandaydı. Öğrencilerimize faydası olduğunu düşündüğümüz gezi için bize kapılarını açan otel yöneticileri ile Wellness ve Spa Birim Müdürü Fatih Akıncı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.