SUBÜ Ferizli MYO Grafik Tasarımı Programı öğrencileri, SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ne düzenlenen teknik gezide buluştu. Öğrenciler gezide teorik olarak gördükleri dersleri pekiştirme imkânı bulurken sergilenen ürünlerin üretim sürecine ilişkin bilgi edindiler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencileri, Öğretim Görevlisi Ersin Berk mihmandarlığında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ne ziyarette bulundular. Düzenlenen teknik geziye Sakarya Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayım Teknolojileri ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri de katılım gösterdi. Öğrenciler Güz Yarıyılında teorik olarak aldıkları baskı teknikleri dersini SAÜ Sanat Tasarım Serigrafi ve Gravür Atölyesinde pekiştirme imkânı buldu. Öğretim Görevlisi Gülay İnce’nin daha önce baskı atölyesinde yaptırdığı eserleri inceleyen öğrenciler, serigrafi baskı yapma şansına kavuştu. Teknik gezide son olarak sanat galerisinde öğretim elemanları tarafından düzenlenen seramik sergisi ziyaret edilerek sergilenen eserlerin üretim süreçleriyle ilgili aynı zamanda eser sahibi de olan fakültenin Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Dicle Öney ve Öğretim Görevlisi Ayşegül Şahin’den bilgi alındı.