SUBÜ Ferizli MYO öğrencileri, Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulu ve Sakarya Eser İlkokulu’nu ziyaret ederek tahta baskı ile tekstil ürünleri üretimi yaptılar.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Şebnem Noyat rehberliğinde Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulu ve Eser İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulu’nda El Sanatları Teknolojisi Alanında Meslek Tanıtma Kulübü’nün davetiyle gerçekleştirilen etkinliğe katılan SUBÜ öğrencileri, ‘Geleneksel Türk El Sanatları Tahta Baskı Tekniği’ ile üretim yaptı. ‘Okulda Müze Projesi’ kapsamında ziyaret edilen Sakarya Eser İlkokulu’nda ise 235 dördüncü sınıf öğrencisi ile birlikte üretim yapıldı.