SUBÜ ve SAÜ Sağlık Yönetimi Bölümlerinin iş birliği ile ‘Sağlık Yöneticilerinin Kariyer Yolcuğu’ başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü ile Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü iş birliğiyle ‘Sağlık Yöneticilerinin Kariyer Yolculuğu’ başlıklı bir etkinlik düzenlendi. SAÜ İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Özdemir moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Sertifikasyon Daire Başkanı Dr. Gülsen Topaktaş, Özel Medar Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Aylin Turan ile İnsan Kaynakları Uzmanı Hediye Sansarcıoğlu ve Özel Adatıp Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Hande Yazar ile İnsan Kaynakları Müdürü Selda Çınar konuşmacı olarak katıldı. SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler kamu ve özel sektörde kendilerini bekleyen çalışma dünyasına ve kariyer olanaklarına ilişkin bilgi edinme ve deneyimlerden yararlanma fırsatı buldular.