SUBÜ Proje İnovasyon Topluluğu tarafından öğrencileri iş dünyasıyla buluşturan Hidrolik ’23 başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Proje İnovasyon Topluluğu (PRİNT), düzenlediği Hidrolik ’23 başlıklı etkinlikle iş dünyası ve öğrencileri bir araya getirdi. Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Devlet Su İşleri (DSİ) Etüt Plan Başmühendisi Yiğit Kızmaz konuşmacı olarak katıldı. ‘Sakarya’dan Örneklerle Hidrolik Su Yapıları ve Proje Detaylarının İncelenmesi’ başlıklı bir sunum yapan Kızmaz, bilgi ve deneyimlerini İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle paylaştı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Bölüm akademisyenlerinin de katılım sağladığı etkinliğin ardından Kızmaz’a teşekkür belgesi takdim edildi.