Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Öğretim Görevlisi Nafi Filiz atandı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık Kaynarca'daki devir teslim törenine katıldı. Rektör Mehmet Sarıbıyık,  Kaynarca'da bir yüksekokul ve bir meslek yüksekokulu bulunduğunu hatırlattığı konuşmasında bölgenin özelliklerine dikkat çekerek üniversitenin yerel yönetimlerle ortak çalışmalara ağırlık vermesi gerektiğini söyledi. Dr. Öğretim Üyesi Hakkı Bağcı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Rektör Sarıbıyık “Herkesin kendine özgü bir yol haritası var. Zaman zaman bu tip ayrılıklar oluyor. Gelecek planı olarak böyle bir karar almışlar. Bu kararın da kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. Bizler akademik anlamda geleceği de planlamak zorundayız. MYO’da huzurlu ve gayretli bir çalışma ortamı oluşmuş durumda. Bu çalışma ortamının Öğretim Görevlisi Nafi Filiz'le artarak devam edeceğini ümit ediyorum” dedi.

Devir teslim programı sonunda Rektör Sarıbıyık Bağcı’ya plaket verirken, Bağcı da göreve yeni atanan Nafi Filiz’e çiçek takdim etti.