Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu MYO Sektörle Danışma Toplantısı gerçekleştirdi. Danışma kurul toplantısına Karasu MYO yönetimi BMC İnsan Kaynakları Müdürü, Gazi Metal Fabrika Müdürü, Karasu port yöneticileri katıldı.

Toplantıda Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat Durmuşkaya, Karasu’da yapılan eğitimde üniversitenin ana misyonu doğrultusunda sektörle işbirliği içinde olduklarını belirtti. Sektör temsilcilerinin belirli aralıklarla Karasu MYO’da misafir edilerek, sektör tecrübelerinin öğrencilere de aktarıldığını söyleyen Durmuşkaya,  bu yolla öğrencilerin sektöre ilişkin ilgilerinin arttırılarak daha etkin bir eğitim gerçekleştirdiklerini belirtti.Sektör temsilcilerinin de görüşleri ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikte personel için ders programlarının güncellendiğini belirten Durmuşkaya, yeni dönemde ders isim ve içeriklerinin de geliştirilmesine karar verildiğini belirtti. Bu tarz girişimlerin öğrencilere sağlayacağı katkıların önemine vurgu yapıldığı toplantıların 6 ayda bir gerçekleştirilmesi için mutabakat da sağlandı.