SUBÜ Akyazı MYO’nun düzenlediği seminerde İşletme bölümü öğrencileri stresle başa çıkma yollarını uzmanından öğrendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Akyazı Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen seminere Akyazı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Şenol, Akyazı KYK Yurt Müdürü Arif Kamil Bostan, İşletme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ersin Kalkan ve İşletme Bölümü öğrencileri katıldı.

Uzman Psikolog Neşe Ünal “Olumlu Düşünme ve Stresle Başa Çıkma Yolları” başlık bir sunum yaparak, stres ipuçlarını, deprem üzerinden örnekleri ve tehlike anında vücuttaki reaksiyonları öğrencilere aktardı. Olumlu ve olumsuz düşünceyle ilgili egzersizin de yapıldığın seminerde Uzman Psikolog Ünal, düşünce hataları ve uzun süreli stresin doğurduğu sonuçlarla ilgili bilgiler verdi. Seminer birlikte nefes, gevşeme ve odak egzersizleri yapılması ile son buldu.