Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğraf ve Sinema Topluluğu (SUBÜFOST), Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) üyeleri ve Fujifilm Türkiye Sapanca Park Otel'de buluştu.

SUBÜFOST ve SAGÜSAD’ın organize ettiği etkinlikte, Fujifilm fotoğrafçılarının katkıları ile workshop çalışması yapıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) bünyesinde hizmet veren uygulama oteli Sapanca Park Otel'de Fujifilm yetkililerinin üyelere temel fotoğraf eğitimi vermesi ve ürün tanıtımının ardından katılımcılar kendilerine verilen profesyonel fotoğraf makineleri ile oteli fotoğrafladı.

Başkanlar Oldukça Memnun

Gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı memnun olduklarını ifade eden SUBÜFOST Akademik Başkanı Servet Sezgin, “Geçmişte de ifade ettiğimiz üzere öğrencilerimizin gelişimi söz konusu olduğu vakit biz üstümüze düşeni yapmaktan çekinmedik. Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren, Sapanca'nın doğal güzelliklerine entegre olan uygulama otelimiz Sapanca Park Otel’de gerçekleştirdiğimiz etkinlik, herkes için oldukça faydalıydı. Ben topluluğumuz adına SAGÜSAD Yönetim Kurulu'na, Fujifilm’e ve Sapanca Park Otel Yönetimine teşekkür ederim” dedi.

SUBÜFOST Öğrenci Başkanı Furkan Aykut ise  “Etkinlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik vesilesiyle topluluk üyesi arkadaşlarımızla beraber sektörü tanıma fırsatı yakaladık. Temel eğitim ve ürün tanıtımının ardından sahada etkili bir çalışma sergiledik, oldukça eğlendik. Topluluk vizyonumuzun da barındırmış olduğu üzere üniversitemize karşı sorumluluklarımız var. Bu nedenle Sapanca Park Otel tercihimiz olurken, gerçekleştireceğimiz yarışma da üniversite uygulama otelimizin tanıtımında faydalı olacaktır. SAGÜSAD Yönetim Kurulu ve Fujifilm yetkililerine katkılarından, Sapanca Park Otel Yönetim Kurulu'na misafirperverliğinden, topluluk üyelerimize katılımından dolayı teşekkür ederim” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Etkinlik Yarışma ile Süslendi

Üyelerin workshop esnasında çekmiş olduğu fotoğraflar, SUBÜFOST Yönetim Kurulu'nun oluşturmuş olduğu ‘Sapanca Park Otel ve Sonbahar' konulu fotoğraf yarışması bünyesinde değerlendirmeye alınacağı ve ödüllendirileceği belirtildi. Akademik Başkan Servet Sezgin, Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar ve Sapanca Park Otel Genel Müdürü Şadan Çil'in jürisini oluşturduğu yarışmanın kazananları 27 Kasım Çarşamba günü SUBÜFOST instagram hesabından duyurulacak.