Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu akademik personeli mutfak workshopu'nda bir araya geldi.
Aşçılık programı uygulama mutfağında gerçekleşen etkinlikte Öğretim Görevlisi Taner Öztürk farklı sos ve kesim biçimleriyle hazırlanan 3 tür makarnanın yapım tekniklerini gösterirken, Öğretim Görevlisi Evrim Rima Karaca ise yine üç farklı sos ile hazırlanan Cheesecake yapımı konusunda akademik personele eğitim verdi.
Sapanca Turizm MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hümeyra Taşçıoğlu, bu tarz etkinlikleri üniversite çapına yaymak, daha sonra da üniversite dışına taşımak istediklerini belirterek, oldukça güzel ve faydalı bir gün geçirdiklerini ifade etti.