SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı öğrencileri düzenlenen teknik geziyle Vakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi’ni ziyaret ederek moda kaynaklarını incelediler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) öğrencileri teknik gezilerle sektörü daha yakından tanıma ve gözlemleme fırsatı buluyor. Bu kapsamda Ferizli Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı öğrencileri ve öğretim elemanları İstanbul’da bulunan Vakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Teknik gezide Türkiye’nin köklü firmalarından olan Vakko’nun tarihi hakkında bilgiler alan öğrenciler, tasarım alanında yerli ve yabancı kaynakları inceleyerek bu anlamda tarihsel bir yolculuğa çıkma imkânı buldu.