Ana içeriğe atla

Vergi Haftası kapsamında Karasu Vergi Dairesini ziyaret eden Karasu Meslek Yüksekokulu öğrencileri derste aldıkları bilgileri pekiştirme fırsatı buldu.

Her yıl 25 Şubat- 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında Karasu MYO, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1’inci sınıf öğrencileri Karasu Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak’ı ziyaret etti. Öğrencilere Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mesut Özenç ve Öğretim Görevlisi Şaban Özel de eşlik etti.

Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak öğrencilere “Verginin Konusu ve Tarihçesi” hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Gelir Uzmanı Naci Şahin de vergi dairesinde bulunan servisler ile sunulan hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

Yerinde öğrendiler

Ziyaret ile ilgili görüşlerini aktaran Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mesut Özenç  “Hem Vergi Haftasını kutlamak hem de öğrencilerimizin ‘Vergi Hukuku Dersi’nde öğrendikleri bilgileri pekiştirmesi amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bizleri çok güzel karşılayan ve önemli bilgileri bizimle paylaşan Veysel Karabatak’ a ve tüm vergi dairesi çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yerinde öğrenme uygulaması kapsamında verimli ve öğretici bir ortamda geçen ziyaret,  Bölüm Başkanı Özenç’in Vergi Dairesi Müdürü Karabatak’a hediye takdimi ile son buldu.