Ana içeriğe atla

Valiler Kararnamesi ile Sakarya’ya veda eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı ziyaret etti. Vali Nayir üniversitenin başarılı çalışmalarının devamını dilerken, Rektör Sarıbıyık ise destekleri ve katkıları için Nayir’e müteşekkir olduklarını söyledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, veda ziyaretleri gerçekleştiren Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i ağırladı. Buluşmada Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Fuat Boz ve Prof. Dr. Naci Çağlar ile Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen de yer aldı.

Her zaman destekçimiz oldu
Vali Nayir’in Sakarya’da önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Sayın Valimizin görev süresi boyunca birliktelik ve uyum içerisinde çalıştık. Üniversite olarak şehrimize katkı sağladığımız platformlarda ve yapılanma çalışmalarımızda bizlerin her zaman destekçisi oldu. Şehrimize ve üniversitemize kattıkları için kendisine müteşekkiriz. Valimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tanışmış olmaktan mutluluk duydum
Ziyaretin ardından SUBÜ’nün hatıra defterinde duygu ve düşüncelerini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Güzel Sakarya’mızın yeni üniversitesi olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitemize bugün veda ziyaretinde bulundum. Tanışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğum arkadaşlarımla son bir defa daha bir araya gelmiş oldum. Görev sürem içerisinde yakın ilgilerini gördüğüm başta Sayın Rektörümüze ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.