Ana içeriğe atla

SUBÜ Konuşmaları’nın 7. konuşmacısı ‘Algı Yönetimi ve Soft Power’ konulu söyleşiyle ANAR Genel Müdürü Kemal Kaptaner olacak. Söyleşi, 14 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de üniversitenin YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen SUBÜ Konuşmaları’nın 7. konuşmacısı Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi (ANAR) Genel Müdürü Kemal Kaptaner olacak. ‘Algı Yönetimi ve Soft Power’ başlıklı söyleşinin moderatörlüğünü SUBÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hilal Alpdoğan gerçekleştirecek. Üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanacak söyleşide, ANAR’ın da yaptığı araştırmalar çerçevesinde iletişim kanalları ile sosyal medyanın artan gücü ve bu güçlerin bir kişi ya da topluluk üzerinde söz sahibi olma ve dilediğini yaptırma etkisi ele alınacak. SUBÜ Konuşmaları her Çarşamba saat 14.00’de herkese açık olarak gerçekleştiriliyor.

Kemal Kaptaner kimdir?
Bursa Anadolu Lisesi’nin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kaptaner; reklam sektöründe reklam yazarı, proje yönetmeni ve kreatif direktör pozisyonlarında çalıştı. Pazarlama iletişimi içerikli yazıları ‘İşler Kötüyse Reklam Yapın’ adıyla kitap olarak yayımlandı. Radyo ve televizyon programları yaptı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda ‘Reklamcılık ve Reklam Yazarlığı’ dersleri verdi. 2006-2012 yılları arasında Türkiye Finans Katılım Bankası’nda, daha sonra ise Anadolu Ajansı ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Eylül ayında Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü olarak çalışmaya başladı. Avea ve TTNET markalarının birleşmesiyle Kıdemli Direktör oldu. 2017 yılı süresince Türk Telekom’da danışman olarak görev aldı. 3. Milli Kültür Şurası’nda komisyon üyesi, Ocak 2018 – Temmuz 2019 tarihleri arasında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yaptı.