SUBÜ Konuşmaları’nın 15. konuşmacısı SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık olacak.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen SUBÜ Konuşmaları’nın 15. konuşmacısı ‘Rektör Öğrencilerle Buluşuyor’ başlıklı programla SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık olacak. Moderatörlüğünü SUBÜ İletişim Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlknur Çakar’ın yapacağı söyleşide, yüz yüze başlayan yeni akademik yıl ve üniversitedeki son gelişmeler konuşulacak. Ayrıca canlı yayın esnasında öğrencilerden gelen sorular da cevaplandırılacak. SUBÜ Stüdyoları’ndan gerçekleştirilecek program 27 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanacak.

Derse kayıt işlemleri
SUBÜ Konuşmaları, üniversitenin öğrencilerine ders olarak da katkı sağlayacak. Öğrenciler etkinliğe özel olarak oluşturulan ‘Akademik Çalışmalar I ve II’ derslerini alabilecek. Dersi bir dönem almaları durumunda transkriptlerine 2+0 AKTS, iki dönem almaları durumunda ise 5+0 AKTS işlenecek. Ayrıca bu dersler ön lisans ve lisans öğrencilerinin mezuniyetleri için zorunlu olan üniversite ortak seçmeli dersi ve meslek yüksekokulu seçmeli dersinden birisini karşılayacak. Öğrencilerin https://forms.gle/bqxaAeMnrGbtFw6T7 linkinde yer alan formu doldurmalarının ardından ‘ogrencino@subu.edu.tr’ şeklinde tanımlanan mail adreslerine gönderilen bilgilendirme üzerine ‘Google Classroom’ kayıtları gerçekleştirilecek. Öğrencilerin etkinliğe katılımı ve ilgileri her program sonunda gerçekleştirilecek test şeklindeki kısa sınav ile ölçülecek.